Bert Schilder  | 06 538 11 678 

SCHILDERSBEDRIJF SCHILDER

Zoekt u een schilder
in de regio Dronten?

Schildersbedrijf in de regio Dronten

Wilt u hulp inschakelen bij het opknappen van uw woning of bedrijfspand en bent u opzoek naar een ervaren schilder in Dronten? Schildersbedrijf Schilder is een allround schildersbedrijf voor zowel particulier als zakelijk schilderwerk in de regio van Dronten. Het schildersbedrijf is gevestigd in de provincie Overijssel te Kampen.

Wilt u investeren en de waarde vermeerderen van uw bezit? Schildersbedrijf Schilder is werkzaam voor diverse opdrachtgevers, klein of groot. U kunt bij ons terecht voor gegarandeerd professioneel – Schilderwerk voor binnen en buiten, spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie en beglazing. U Krijgt deskundig advies van een vakschilder en bent verzekerd van kwaliteit en bescherming.

Ervaren Schilder in Dronten inschakelen? Schildersbedrijf Schilder opereert landelijk maar is voornamelijk actief in de omgeving van Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Dronten en Emmeloord. Neem vrijblijvend contact op  met – 06 538 11 678 

Ervaren schilder in de regio Dronten

✅ Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bereiken telefonisch of via de mail. ✅

Diensten

Gecertificeerd schildersbedrijf uit Kampen – Overijssel

Schildersbedrijf Schilder is gevestigd in Kampen. De vestiging is dicht gelegen bij de N50 wat steden in Flevoland makkelijk te bereiken maakt. De bedrijvigheid die uit de provincie Flevoland vloeit leverde al vele projecten rondom Dronten, Emmeloord, Lelystad en Almere. Is u woning, monumentale gebouw of bedrijfspand toe aan een metamorfose? Schildersbedrijf Schilder brengt alles weer in optimale staat en komt graag bij u, in Dronten.

Wilt u bewust en voordeling kiezen voor een schilderbedrijf in Dronten en omgeving. Bij al onze diensten staan uw wensen centraal en maken voor iedere aanvraag een offerte volledig op maat. U kunt het schildersbedrijf in de regio Dronten bereiken op – 06 538 11 678 of stuur een e-mail naar bertschilder@ziggo.nl. 

Allround en flexibel schildersbedrijf dat alle facetten beheerst en uw uiteenlopende wensen realiseert.kies voor VAKMANSCHAP

Contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag over de mail

Bel 06 53 81 16 78

Gelijk antwoord op je vraag

Facebook

Volg ons op facebook

Bert Schilder, portret

Bert Schilder
T: 06 53 81 16 78
E: bertschilder@ziggo.nl

Sint Nicolaasdijk 84
8264 AD Kampen
K.V.K Zwolle: 05081200

openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

logo schildersbedrijf schilder