Bert Schilder  | 06 538 11 678 

SCHILDERSBEDRIJF SCHILDER

Zoekt u een schilder
in Emmeloord?

Schildersbedrijf in de regio Emmeloord

Zoekt u een schilderbedrijf in Emmeloord? Schildersbedrijf Schilder is actief in de regio Emmeloord voor zowel particulier als zakelijk schilderwerk. Een ervaren en zeer flexibel schildersbedrijf, gevestigd in Kampen (Overijssel). Heeft u een klus met betrekking tot schilderwerk, wandafwerking of glaszetten? Ik neem persoonlijk met u het werk op en kom daarvoor graag naar Emmeloord.

Het bijtijds uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is een investering in uw woning en daarmee erg voordelig. Schilderwerk bepaalt de eerste indruk en bied bescherming. Bij Schildersbedrijf Schilder kiest u voor een vakman met meer dan 40 jaar ervaring in de schildersbranche. 

Een schilder in Emmeloord inschakelen? Neem vrijblijvend contact op met  Schildersbedrijf Schilder:  06 538 11 678 Schilderwerk voor binnen en buiten, spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie en glaszetten. Het schildersbedrijf in de regio Emmeloord is ook via de mail te bereiken.

Ervaren schilder in Emmeloord nodig?

✅ Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bereiken telefonisch of via de mail. ✅

Diensten

Gecertificeerd schildersbedrijf uit Kampen – Overijssel

Wilt u het schilderwerk uit handen geven? Schildersbedrijf Schilder is een professioneel schildersbedrijf uit Kampen en realiseerde voorheen meerdere projecten in de Noordoostpolder. De vestiging is dicht gelegen bij de N50 waarmee steden als Emmeloord, Lelystad en Almere makkelijk te bereiken maakt. Bij al onze diensten staan uw wensen centraal en maken wij een offerte op maat. 

Wilt u alles weer in optimale staat brengen en goed onderhouden. Kunt u daarbij hulp gebruiken? Neem contact op met het schildersbedrijf actief in de regio Emmeloord – 06 538 11 678 of stuur een e-mail naar bertschilder@ziggo.nl. 

Allround en flexibel schildersbedrijf dat alle facetten beheerst en uw uiteenlopende wensen realiseert.kies voor VAKMANSCHAP

Contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag over de mail

Bel 06 53 81 16 78

Gelijk antwoord op je vraag

Facebook

Volg ons op facebook

Bert Schilder, portret

Bert Schilder
T: 06 53 81 16 78
E: bertschilder@ziggo.nl

Sint Nicolaasdijk 84
8264 AD Kampen
K.V.K Zwolle: 05081200

openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

logo schildersbedrijf schilder