Bert Schilder  | 06 538 11 678 

SCHILDERSBEDRIJF SCHILDER

Zoekt u een schilder
in IJsselmuiden?

Schildersbedrijf vlakbij IJsselmuiden

Zoekt u naar een schildersbedrijf in IJsselmuiden? Heeft u een woning, bedrijfspand of monumentale buitengevel? Schildersbedrijf Schilder is een allround schildersbedrijf voor zowel particulier als zakelijk schilderwerk. Doormiddel van onderhoudswerkzaamheden brengen wij u bezit weer in optimale staat. Schildersbedrijf Schilder is gevestigd in Kampen, gelegen aan de monding van de IJssel, namelijk tegenover IJsselmuiden.

Vakkundig onderhoud zorgt voor een goede indruk. Het beschermt en vermeerdert de waarde van uw woning. Doordat wij werken met hoogwaardige materialen bent u verzekerd van verzorgde resultaten. Elk pand is het waard om competent onderhouden te worden. Bij Schildersbedrijf Schilder kiest u voor een vakman met meer dan 40 jaar ervaring in de schildersbranche. 

Schilder in IJsselmuiden inschakelen? Neem vrijblijvend contact op met  Schildersbedrijf Schilder:  06 538 11 678 Schilderwerk voor binnen en buiten, spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie en glaszetten. Het Schildersbedrijf vlakbij IJsselmuiden is ook via de mail te bereiken.

Ervaren schilder in IJsselmuiden

✅ Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bereiken telefonisch of via de mail. ✅

Diensten

Gecertificeerd schildersbedrijf uit Kampen – Overijssel

Gaat u verhuizen, uw huis opknappen of wilt u simpel weg het schilderwerk uit handen geven? Schildersbedrijf Schilder is een professioneel schildersbedrijf uit Kampen. De Hanzestad ligt aan de IJssel evenals IJsselmuiden. De vestiging is dicht gelegen aan de N50, Sint Nicolaasdijk 84, wat de regio IJsselmuiden, Zwolle, Emmeloord en Dronten makkelijk te bereiken maakt.  

Wilt u bewust en voordeling kiezen voor een schilderbedrijf vlakbij IJsselmuiden. Ten slotte krijgt u deskundig advies van een vakschilder en voor iedere een offerte volledig op maat. U kunt het schilderbedrijf vlakbij IJsselmuiden bereiken op – 06 538 11 678 of stuur een e-mail naar bertschilder@ziggo.nl. 

Allround en flexibel schildersbedrijf dat alle facetten beheerst en uw uiteenlopende wensen realiseert.kies voor VAKMANSCHAP

Contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag over de mail

Bel 06 53 81 16 78

Gelijk antwoord op je vraag

Facebook

Volg ons op facebook

Bert Schilder, portret

Bert Schilder
T: 06 53 81 16 78
E: bertschilder@ziggo.nl

Sint Nicolaasdijk 84
8264 AD Kampen
K.V.K Zwolle: 05081200

openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

logo schildersbedrijf schilder