Bert Schilder  | 06 538 11 678 

SCHILDERSBEDRIJF SCHILDER

Zoekt u een schilder
in Kampen?

Schildersbedrijf in Kampen

Bent u opzoek naar een ervaren schilder in Kampen? Schildersbedrijf Schilder is een allround schildersbedrijf gevestigd in Kampen te Overijssel. 40 Jaar vakmanschap maakt dat u verzekerd bent van kwaliteit. Zowel voor particulier als zakelijk schilderwerk in Kampen. Werkt voor diverse opdrachtgevers, klein of groot, en opereert landelijk. 

Onderhoudswerkzaamheden als regulier schilderwerk voor binnen en buiten, spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie en beglazing  is een investering in uw woning of bedrijfspand. Schildersbedrijf Schilder helpt u bij het optimaal in staat brengen en het in goede conditie te onderhouden. Wilt u verzekerd zijn van een goede indruk van uw pand? Neem vrijblijvend contact op met – 06 538 11 678 

Ervaren schilder in Kampen

✅ Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bereiken telefonisch of via de mail. ✅

Diensten

Gecertificeerd schildersbedrijf uit Kampen – Overijssel

Schildersbedrijf Schilder vindt zijn oorsprong in Kampen. Een Hanzestad, gelegen in de provincie Overijssel. Vanuit Kampen zijn andere Hanze steden als Zwolle, Hasselt, Deventer en Elburg makkelijk te bereiken. De werkplaats bevindt zich aan de Sint Nicolaasdijk 84 te Kampen. Dicht gelegen bij de N50, waar vanuit een goede aansluiting is met steden als Zwolle, IJsselmuiden, Dronten en Emmeloord. Schildersbedrijf Schilder is zeer actief in de stad Kampen en realiseerde projecten in Hagenbroek, Brunnepe, het Onderdijks, De Maten en Hanzewijk.

Zoekt u een schildersbedrijf in Kampen? Neem contact met ons op! Wilt u bewust en voordeling kiezen voor een schilderbedrijf in Kampen. U vragen kunnen stellen aan een vakschilder en werken met hoogwaardige materialen.  Bij Schildersbedrijf Schilder bent u verzekerd van bestendige en verzorgde resultaten.  U kunt bellen met onze schilder, Bert Schilder. Het schildersbedrijf in Kampen is te bereiken op – 06 538 11 678 of stuur een e-mail naar bertschilder@ziggo.nl. 

Allround en flexibel schildersbedrijf dat alle facetten beheerst en uw uiteenlopende wensen realiseert.kies voor VAKMANSCHAP

Contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag over de mail

Bel 06 53 81 16 78

Gelijk antwoord op je vraag

Facebook

Volg ons op facebook

Bert Schilder, portret

Bert Schilder
T: 06 53 81 16 78
E: bertschilder@ziggo.nl

Sint Nicolaasdijk 84
8264 AD Kampen
K.V.K Zwolle: 05081200

openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

logo schildersbedrijf schilder