Bert Schilder  | 06 538 11 678 

SCHILDERSBEDRIJF SCHILDER

Zoekt u een schilder
in de regio Zwolle?

Schildersbedrijf in de regio Zwolle

Zoekt u een schildersbedrijf in Zwolle en heeft u een woning, bedrijfspand of buitengevel? Schildersbedrijf Schilder is het schildersbedrijf voor particulier en zakelijk schilderwerk in de regio van Zwolle. Het schildersbedrijf is gevestigd in Overijssel, Kampen, en opereert landelijk.

Wilt u de waarde van uw huis of bedrijfspand vermeerderen? Elk pand is het waard om vakkundig onderhouden te worden. Het bijtijds laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is absoluut voordeling. Bij Schildersbedrijf Schilder kiest u voor een vakman met meer dan 40 jaar ervaring. Schildersbedrijf Schilder is een allround maar met namen een flexibel schilderbedrijf dat u graag verder helpt met het realiseren van uw wensen.

Contact op nemen met het schildersbedrijf  in de regio Zwolle? Voor regulier schilderwerk voor binnen en buiten, spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie en beglazing – Bel dan met  06 538 11 678.

Ervaren schildersbedrijf in de regio Zwolle

✅Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bereiken telefonisch of via de mail.✅

Diensten

Gecertificeerd schildersbedrijf uit Kampen – Overijssel

Schildersbedrijf Schilder komt graag naar Zwolle. De bedrijvigheid die uit de hoofdstad van Overijssel – Hanzestad Zwolle – vloeit leverde al vele projecten rondom Zwolle binnenstad, Diezerpoort, Holtenbroek en Assendorp. Verbonden door de IJsseldelta zijn wij actief in de Hanzesteden: Zwolle, Kampen, Hasselt, Elburg, Harderwijk en Deventer. 

Zoekt u een schildersbedrijf in Zwolle? Neem contact met ons op! Het is van belang uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden. Kunt u daarbij hulp gebruiken? Breng alles weer in optimale staat en neem vrijblijvend contact op. U kunt persoonlijk contact op nemen via  – 06 538 11 678 met het schildersbedrijf in de regio Zwolle

Allround en flexibel schildersbedrijf dat alle facetten beheerst en uw uiteenlopende wensen realiseert.kies voor VAKMANSCHAP

Contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag over de mail

Bel 06 53 81 16 78

Gelijk antwoord op je vraag

Facebook

Volg ons op facebook

Bert Schilder, portret

Bert Schilder
T: 06 53 81 16 78
E: bertschilder@ziggo.nl

Sint Nicolaasdijk 84
8264 AD Kampen
K.V.K Zwolle: 05081200

openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

logo schildersbedrijf schilder